miercuri, 28 aprilie 2010

interesant

Accident sau moarte comandata
Cateva date despre presedintele Poloniei decedat in "accident" :
• a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene,
a ţinut Europa în şah, ameninţând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene.
• a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere eceonomica in aceasta perioada) http://www.zf. ro/business- international/ miracolul- polonez-continua -crestere- economica- de-1-7-5454396/
• a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica
• a refuzat scutul anti-racheta american
• a refuzat de curand un imprumut de la FMI
• a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorilor crestine catolice, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea crucifixelor din scoli (http://www.realitat ea.net/presedint ele-poloniei- exclude-scoatere a-crucifixelor- din-scolile- publice_662622. html)

www.davidduke. com/general/ was-polish- president- murdered- in-staged- plane-crash_ 17538.html

Presedintele polonez ucis intr-un inscenat accident aviatic?

Evreii au fost supărati pentru ca preşedintele Kaczynski a avut "Anti-semiţi” în coaliţia sa de guvernământ - De James Buchanan

Franklin Delano Roosevelt a spus odată: “În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteţi paria ca a fost planificat sa aiba loc în acest fel..” Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ştearsa într-un singur accident de avion?

Zborurile comerciale aterizeaza pe vreme rea tot timpul. Mii de avioane aterizeaza peste tot în lume în condiţii de siguranţă în condiţii de vizibilitate redusă, dar acest avion cu preşedintele polonez şi mai multi înalţi oficiali polonezi se loveste de pământ. Fiţi foarte suspicioşi faţă de mass-media care încearcă să dea vina pe starea vremii sau pe pilot.

Vă amintiţi de Secretarul de Comerţ al lui Bill Clinton, Ron Brown? El a fost investigat pentru fraudă in finanţarea campaniei. El a murit într-un accident de avion extrem de convenabil lângă aeroportul din Dubrovnik la scurt timp după ce Clinton ameninţase că nu se va duce la fund pentru acele acuzatii de fraudă singur. S-a suspectat că un fals semnal al unui far de aterizare a fost pus pe unele dealuri din apropiere, provocând prabusirea Air Force 2 pe aceste dealuri pe timp cu vizibilitate redusă. O prezentare detaliată a circumstanţelor suspecte care înconjură moartea lui Ron Brown poate fi citita aici.

Ori de câte ori politicienii mor “accidental”, este bine sa studiezi pentru a vedea dacă politicienii decedati au facut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondială, care în Europa se prezintă sub forma Uniunii Europene (UE), ale cărei principale obiective includ forţarea tuturor naţiunilor europene aflate sub controlul său să aibă o monedă unică şi permiterea afluxului nelimitat de imigranti din Lumea a Treia.

Darile de seama despre siguranţa avionului Tupolev-154 au fost cercetate, dar aproape toate accidentele au avut loc cu avioane apartinand companiilor aeriene din Lumea a Treia sau in regiuni îndepărtate ale Siberiei. Prima pierdere a unui avion Tu-154 operat de către Polonia a fost cel in care preşedintele polonez şi o bună parte din guvernul polonez s-au aflat. Acest TU-154 este acelaşi avion care a suferit o inspecţia majoră şi modernizare în decembrie 2009.

Un articol nota “Într-unul din acele rare momente de unitate, Banca Naţională a Poloniei şi guvernul polonez au convenit asupra necesităţii de a slăbi zlotul polonez, care în ultimele săptămâni, şi-a revenit aproape de puterea din pre-criză. Tăria monedei este vazuta acum ca o posibilă ameninţare la redresare economică. După mai multe intervenţii verbale in ultimele zile, banca centrală a intervenit cu bani reali vineri, pentru prima dată în mai mult de un deceniu. Banca a facut acest lucru ca urmare a avertismentelor sale, de joi, cand a spus că este ” tehnologic şi psihologic “pregătita să intre pe piaţa valutară pentru a preveni ” consolidarea excesivă a zlotului polonez. ” Oficiali ai Guvernului, de asemenea, au declarat la începutul săptămânii trecute că “zlotul puternic” este dăunător creşterii economice şi, după intervenţia de vineri, au declarat că au sprijinit deplin mutarea băncii centrale. In mişcarea pentru a slăbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeană. Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreună cu numeroşi alţi lideri de top, inclusiv presedintele Bancii Nationale. “

Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de război polonezi ucişi de comunişti în timpul celui de al doilea Război Mondial. Evreii nu acepta nici o ” concurenţă ” la Holocaustul lor. Evreii vor să pretinda că sunt victime finale ale lumii şi ca ei merita simpatia veşnică a lumii, care include invariabil o interdicţie cu privire la orice critica cu privire la evrei sau Israel . Kaczynski nu a adus in prim-plan doar o crimă în masă facuta de către comunişti; el a pus in lumina reflectoarelor o crimă în masă facuta de evreii comunişti. Evreii au jucat un rol cheie în comunism şi evreii au fost adesea comisarii care au impuscat disidenţii fara apărare şi prizonierii de război. Preşedintele Kaczynski a promis ca-i va urmări pe ucigaşii comunisti, care au ucis polonezi in timpul lungii ocupatii comuniste. Mulţi dintre acei criminali de război au fost evrei, dintre care unii încă trăiesc în Israel sau in Statele Unite.

Curios, prim-ministrul polonez (în exil), în 1943 a fost ucis într-un suspect accident de avion dupa ce a aflat de uciderea comunista în masă de la Katyn şi a început sa nasca îngrijorari in privinta faptului că ameninţa alianţa dintre comunişti şi capitalişti. Între timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliaţi. Naţiunea din Polonia a fost complet vânduta de către FDR( Franklin D. Roosevelt) şi Churchill la Yalta catre o nedeterminata ocupaţie a aceloraşi comunişti, care ucisesera in masa prizonierii polonezi.

Un articol din Jewish Telegraph spune”Evreii amestecati in [alegerea] noului lider polonez. Noul preşedinte al Poloniei a fost ales cu sprijinul suporterilor anti-semiti Dar nu toţi oficialii polonezi evrei cred ca Lech Kaczynski, care se va instala în decembrie, ar trebui să fie criticat datorita tovarasilor sai extremisti, având în vedere în special palmaresul său in problemele evreieşti. Kaczynski, fostul primar al Varşoviei, a fost ales luna trecuta pentru a-l înlocui pe preşedintele Aleksander Kwasniewski. Impiedicat să candideze din nou în Polonia datorita legii electorale, Kwasniewski este popular evreilor din interiorul şi din afara Poloniei. Viitorul preşedinte, de religie catolica şi orientat spre Partidul Dreptatii, va conduce Polonia în coaliţie cu doua partide extremiste, [ partidul]Auto- Apărării şi Liga Familiilor Poloneze, ” ai căror membri si-au exprimat frecvent sentimentele lor anti-semite”, conform Institutului Stephen Roth din cadrul Universitatii din Tel Aviv, care monitorizează atitudinile din întreaga lume faţă de evrei . “

Niciun comentariu: