luni, 23 noiembrie 2009

Astrologie: Zodiacul egiptean si puterile paranormale

In zilele noastre abilitatile paranormale sunt un lucru rar, din cauza faptului ca oamenii nu si le dezvolta. Toti oamenii au anumite inzestrari speciale. Egiptul antic a cunoscut o deosebit de frumoasa dezvoltare spirituala, in perioada faraonilor, cand aceste abilitati erau folosite si cunoscute. Daca in mod constant iti dezvolti inteligenta, este momentul sa acorzi atentie si dezvoltarii fortelor latente care se afla in tine. Afla in ce zodie egipteana te-ai nascut si ce inzestrari parapsihice ai putea sa iti dezvolti:

SETH

Mai 28 - Iunie 18, Septembrie 28 - Octombrie 2;

Seth intruchipeaza fortele potrivnice care aduc marea schimbare. Nativii nascuti sub semnul lui Seth doresc schimbarea si cauta in permanenta integritatea. Vor pune in practica multe lucruri din domeniul paranormalului. Vor obtine insa rezultate deosebite in domeniul hipnozei si sugestiei. Isi pot folosi abilitatile de hipnotizatori ca psihologi si medici, in tratarea diverselor probleme a pacientilor cu ajutorul hipnozei. Pentru nativi care doresc sa isi dezvolte abilitatea, se recomanda sa inceapa cu exercitii de concentrare, precum si cu cele de autosugestie.

BASTET

Iulie 14 - 28, Septembrie 23 - 27, Octombrie 3 – 17;

In Egiptul antic pisicile erau adorate ca animale sacre. Bastet era zeita egipteana a pisicilor, femeilor si copiilor. Acesti nativi au o intuitie deosebit de rafinata. Ei pot sa prevada viitorul si sa prezica diverse evenimente cu precizie. In faza latenta, acesti nativi au intuitii bune pe care le folosesc in afaceri sau in relatiile cu cei din jur: ei stiu ca persoana X va face acel lucru, chiar daca nu reusesc sa isi explice de ce simt asa. Daca acorda atentie acestor flash-uri, atunci vor reusi prezica evenimentele cu o tot mai mare acuratete.

SEKHMETT

Iulie 29 - Auust 11, Octombrie 30 - Noiembrie 7;

Sekhmet este in mod curent infatisata ca o femeie cu cap de leu. Nativii sunt telepati, buni observatori ai realitatii. Sunt dotati cu o gratie maiestuoasa si dragostea fata de frumos ii apropie de natura. Telepatia, capacitatea de a comunica mental cu alte persoane prin imagini si sunete, este puterea lor speciala. Acesti nativi experimenteaza des situatii in care gandesc la fel cu persoanele dragi si spun deodata aceleasi cuvinte. Prin exercitiu, aceasta abilitate o pot dezvolta catre maiestrie
THOTH

Aprilie 1 - 19, Noiembrie 8 – 17;

Thoth se remarca in fata tuturor celorlalti zei ai Egiptului antic prin capacitatea sa de comunicare, pe care o imparte cu toate fiintele de pe malurile Nilului. Nativii din aceasta zodie sunt entuziasti si intreprinzatori. Clarauzul este puterea lor paranormala: capacitatea de a primi idei si raspunsuri la orice intrebare din lumea de dincolo. Nativii din aceasta zodie, cand au nevoie de ajutor, primesc mereu raspuns la intrebarile lor prin intuitie sau vise premonitorii. Nu intotdeuna asculta aceste mesaje, care li se par adesea ciudate, din cauza prejudecatilor perioadei in care traim. Pot fi foarte buni tarotologi, dupa ce ajung la un grad de maiestrie in a asculta mesajele venite din lumea spirituala.

HORUS

Aprilie 20 – Mai 7, August 12 – 19;

Horus, a fost venerat in Egiptul antic ca fiind zeul ordinii si dreptatii. Inteligenta, dorinta de a invata tot si vointa caracterizeaza nativii din zodia lui Horus. Dedublarea astrala, capacitatea de a iesi din corpul fizic in lumea astrala, este abilitatea acestor persoane. In fazele latente, acesti nativi experimenteaza sentimentul ciudat de a fi langa pat dimineata, uitandu-se la ei insisi, cand inca dorm. Doar fractiuni de secunda, pana corpul astral cu cel fizic se uneste si persoana se trezeste la sunetul ceasului desteptator. Exersand zilnic tehnicile de relaxare, acesti nativi vor putea atinge stadiul de dedublare astrala constienta.

ANUBIS

Mai 8 - 27, Iunie 29 - Iulie 13;

In desfasurarea procesiunii funerare, mumia era intampinata de catre Anubis, care sta in picioare langa Cartea Mortilor. Zeul este vazut stand langa mumia asezata pe catafalc si intinzandu-si mainile protectoare asupra ei. Nativii din zodia lui Anubis, sunt persoane cu o profunzime psihologica deosebita. Ei sunt atrasi de misterele vietii si ale mortii si adesea cred in reincarnare. Abilitatea acestor nativi este clarviziunea, cu specificul de a vedea vietile anterioare ale lor si a celor din jur. In faza latenta, foarte des le apar acestor nativi franturi din viata lor anterioara in vise si prin diverse presimtiri, iar pe masura ce isi dezvolta abilitatea, pot vedea lucrurile tot mai clar.

MOUT

Ianuarie 22 - 31, Septembrie 8 – 22;

Mout, adorata in Teba, este o zeita feroce, cu o foarte mare putere. Forma sacra a zeitei Mout este semiluna. Cei nascuti sub semnul acestei zeite sunt secretosi si melancolici, privind viata adesea dramatic. Intelepciunea lor este evidenta. Telekinezia (capacitatea de a misca obiecte de la distanta cu puterea gandului, a vointei) face parte din abilitatile speciale ale acestor oameni. Pentru cei care doresc sa isi dezvolte puterile, se recomanda la inceput exericitiile de concentrare asupra obiectelor mai usoare.


GEB

Februarie 12 - 29, August 20 – 31;

Ca zeu al Pamantului, Geb a fost deseori portretizat stand pe pamant si uneori i s-a dat si culoarea verde, de la plantele care izvorasc din corpul sau. Puterea celor nascuti in aceasta zodie este cea a materializarii. Este greu de crezut ca veti atinge rapiditatea de a materializa lucruri a initiatilor din Egiptul antic, insa legea atractiei este baza de pornire pentru invatacei, pe care puteti sa o exersati. Daca va focalizati intens asupra unui lucru, mai devreme sau mai tarziu va apare in viata voastra.

OSIRIS

Martie 1 - 10, Noiembrie 27 - Decembrie 18;

Osiris este cunoscut in egiptologie ca zeu al resurectiei, al lumii subterane si judecator al mortilor. Este totodata simbol al vietii eterne. Nativii din zodia Osiris sunt persoane cu verticalitate, pentru care adevarul este foarte important. Abilitatea lor speciala este denumita bilocatie: capacitatea de a fi in doua locuri sau mai multe deodata. Aproape deloc cunoscuta aceasta abilitate la cei nascuti in era noastra, ei pot avea insa des sentimentul ciudat de deja-vu: ”Am mai fost aici!”

ISIS

Martie 11 - 31, Octombrie 18 - 29, Decembrie 19 – 31;

Isis este arhetipul feminin al creatiei, zeita fertilitatii si a maternitatii. O neobosita sursa de regenerare si de profunda compasiune, imaginea zeitei Isis este deseori asociata celor 2 simboluri crucea si scanteia, semnificand perpetuarea originilor si a descendentilor. Nativii nascuti sub acest semn au puteri deosebite de vindecator. Multi dintre ei isi descopera abilitatea si devin bioenergeticieni. Puteti incepe sa va descoperiti acest talent prin aplicarea de pase magnetice (tineti mana la o distanta de 10 cm) asupra zonei dureroase

Nilul

Ianuarie 1 - 7, Iunie 19 - 28, Septembrie 1 - 7, Noiembrie 18 – 26;

Pentru egipteni fluviul avea o importanta deosebita, fiind precum o artera prin care circula sangele si spiritul mamei Egipt. Oamenii din zodia Nil au fost dotati cu o foarte mare receptivitate, confruntandu-se des cu situatii in care empatia lor fata de cei din jur este atat de puternica, inca efectiv reusesc sa intre in pielea persoanei care le povesteste experienta lor. Pot fi fini psihologi, domeniu in care obtin recunostere repede, sau daca isi dezvolta abilitatile pot obtine rezultate exceptionale ca medium, fiind excelenti transmitatori in sedintele de spiritism.

AMON–RA

Ianuarie 8 – 21, Februarie 1 – 11;

Amon-Ra a fost zeul egiptean al Soarelui. El simbolizeaza forta suprema a creatiei si a vietii. Cei nascuti sub acest semn au abilitatea de a linisti pe cei din jur cu cuvintele lor. Sunt oameni care pun inainte de toate profunzimea sufleteasca si idealurile. Ei sunt luptatorii impotriva raului, a fortelor malefice. Acesti nativi, chiar daca nu sunt constienti de abilitatea lor de a infrunta fortele intunericului, foarte des aleg calea potrivita pentru ei, aceea de a fi preoti sau calugari. Daca se indreapta catre magie si spiritualitate, vor fi mereu pe calea luminii. Daca isi dezvolta abilitatile, le vor putea utiliza spre a indeparta fortele malefice din viata celor din jur (blestemele, de exemplu)

Niciun comentariu: